sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Kishibe-festivaali

Pe-su campusalue täyttyi pienistä kojuista, hulinasta ja aktiviteeteista jokavuotisen Kishibe-festivaalin startatessa. Festivaalin syytä en oikeastaan tiedä, mutta eipä siinä kai mitään sen kummempia syitä edes tarvita. Senkun laitetaan kojuja pystyyn ja tarjotaan kansalle leipää ja sirkushuveja.

Jo normaalisti ärsyttävät yliopisto-opiskelijat olivat festivaalin ansiosta ultraenergisiä ja gaijineita tottakai revittiin hihoista joka suuntaan, sillä joka ikinen ihminen alueella halusi tietenkin myydä maitonaamoille keksejä, makkaraa, mustekalaa, arpoja tai mitä vaan saadakseen cooliuspisteet omalle kojulleen. Myyntityö tietenkin tehtiin huutamalla korvaan, tanssimalla tai jollain muulla mahdollisimman ärsyttävällä tavalla.

Festivaalihan ei tietenkään ollut vain yliopiston opiskelijoille vaan koko Kishiben alueen väelle. Tämä tarkoitti sitä, että koulun omien huithapeleiden lisäksi alueella parveili myös lähiympäristön huithapeleita ihmettelemässä ulkomaalaisia ja valitettavasti ottamassa jopa rohkeasti kontaktia (kyllä, naisista kyselivät...).

Noh, onneksi suurin osa ihmisistä oli kuitenkin ihan normiporukkaa Kishibestä, joten vaikka lauantaina olimmekin jo aika maamme myyneitä, usko ihmiskuntaan säilyi vielä. Kokonaisuutena festari oli siis jälleen yksi hauska kokemus lisää.


Kojuja ja hulinaa campusalueella.


Kehässä järjestettiin showpainia, koulun bändi ja cheerleaderit esittelivät taitojaan sekä hengailua.


Mirin arvostamassa suklaakeksejä ja meikäläinen onkimassa leluja.


Rodrigo ja saksalainen Christine kahvilla sekä ryhmäkuvaa.

Ei kommentteja: