perjantai 21. marraskuuta 2008

Sushi on vakava asia

Koulun lähimaastossa Kishiben ghettojen syvyyksissä sijaitsee oikein edullinen ja mukava liukuhihnasushiravintola. Jo pitkään jatkunut spekulointi sushinsyöntimestaruudesta sai tänään päätöksensä, kun otimme DJ:n kanssa toisistamme mittaa. Taistelu oli pitkä ja raskas, mutta ehkä nyt maailmassamme vallitsee jälleen tasapaino. Naamani ei myöskään todennäköisesti mahdu huomenna peiliin.


DJ 12 lautasellisen rajapyykin saavuttaneena ja oikealla onnellinen 20 lautasen rajan ensimmäisenä saavuttanut kilpailija.


DJ ja 18. lautasellinen... DJ ja 19. lautasellinen... DJ ja 20. lautasellinen... (huomioikaa keventynyt vaatetus)


DJ ja luovutusvoitto vierivälle tulipallolle, joka hienolla 24 lautasen suorituksellaan oli tällä kertaa sushinsyöntimestari.

Lisäksi kunniamaininta neljästä viimeisestä lautasellisesta, jotka olivat kaikki suklaakakkua vain DJ:n totaalisen tappion maksimoimiseksi. Taas on Suomea edustettu maailmalla!

3 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Onneksi ei käynyt kuin Nokian insinöörille, joka kuoli tortunsyöntikisassa (Intiassa, intialainen).

dinsko kirjoitti...

Maistuko sushi viel ton kilpailunkin jälkeen? :D Itellä ei olis enää pariin seuraavaan kuukauteen mennyt alas...

Jukka kirjoitti...

Sushi maistuu aina! Pitää muutenki ottaa huomioon et kyseessä on nyt henkilö joka on syöny about saman aamiaisen ja illallisen joka päivä monen vuoden ajan. Täällä mun ateriat on kaiken lisäksi herkullisia, joten en panis pahakseni vaikka joka päivä pitäis syödä ;P