perjantai 7. marraskuuta 2008

Elämää viikon varrelta

Täällä on elo viimeaikoina ollut melko arkista koulunkäyntiä, joten mitään sen kummempia tarinoita eeppisistä seikkailuistani ole tällä hetkellä kerrottavaksi. Arkinenkin elämä koostuu kuitenkin monista pienistä hetkistä ja kokemuksista, joten tässäpä siis muutama niistä kuvien muodossa.


Satunnaisia deekuja sammuneena kv-keskuksen aulassa.

Jostain syystä iso porukka vaihtareita päätti lähteä maanantaina koko yöksi laulamaan karaokea. Tämän taktisen liikkeen logiikkaa en aivan ymmärtänyt, sillä tiistai on aivan tavallinen koulupäivä siinä missä muutkin. Mielettömän hauskaa (suorastaan tragikoomista) oli kuitenkin seurata tunnilla torkkuvia vaihtareita ja kuunnella Rodrigon unenpuutteesta johtuvia sekavia juttuja. Loppu hyvin kaikki hyvin siis.


DJ kokoamassa miehuuttaan footbag-tapaturman jäljiltä sekä leikkauttamassa tukkaansa lyhyeksi.

Kyllästyttyään jatkuvasti hiuksissaan roikkuviin japanilaisiin, päätti DJ leikata jo melko potentiaalisen afronalkunsa pois. Mustan miehen vettä hylkivien ja paksujen hiuksien koskettaminen oli japanilaisille sen verran kiehtova kokemus, että koko touhusta ei meinannut tulla loppua. Sydämiä siis särkyi, mutta ainakin nyt on taas toistaiseksi rauha maan päällä.


Midori ja DJ pelaamassa kivi-paperi-saksia. Häviäjä sai suunsa täyteen salmiakkia.

Salmiakki todella on jotain hyvin suomalaista, sillä ainoa joka siitä täällä on tähän mennessä pitänyt on Jesse. Varsinkin aasialaisille se on jotain aivan kauheaa ja kyseistä herkkua tarjotessani yritänkin aina kuvata reaktiot. Japanilaiset ovat sympaattisia, kun he suorastaan lapsenomaisen pahaa-aavistamattomasti maistavat salmiakkia, vaikka meikäläinen kaivaa kameraa esiin ja muut tirskuvat jo valmiiksi taustalla.


Timin kotibileet.

Jenkkivaihtari Timothyn vaihtariperhe järjesti kaikille vaihtareille pienimuotoisen tervetuliaisjuhlan. Hyvää ruokaa hyvässä seurassa, muutama kalja ja ajoissa kotiin. Kyseinen perhe oli aikaisemminkin majoittanut vaihtareita ja viime vuonna heidän kanssaan oli asunut suomalainen vaihtari, jonka tuomat salmiakit olivat tietenkin vieläkin syömättä. Meikäläinen saikin sitten tehtäväksi niiden loppuun syömisen, jonka hoidin jo saman illan aikana ihailun ja pelonsekaisten katseiden saattelemana.


Akin kämppä sekä oikealla Aki, Arisa ja Jesse.


Butch ja Mikael sekä oikealla DJ ja allekirjoittanut juuri judotreeneistä saapuneena.

Perjantaina otimme iisisti ja menimme koulusta n. 10 metrin päässä asuvan Akin kämpille hengailemaan. Kyseinen kämppä on malliesimerkki japanilaisesta yksiöstä, sillä keittiökin on oikeastaan vain lavuaari seinässä eikä esim. paikkaa pesukoneelle yksinkertaisesti ole. Vaatteet pitää joko pestä käsin tai viedä pesulaan. Hyvän sijaintinsa vuoksi kämpän vuokra on n. 640 euroa, eli on se asuminen näköjään tyyristä täälläkin.

2 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

mukavan minimalistinen kämppä Akilla, siivoaminen sujuu...

Ailee kirjoitti...

Terveisiä maailmalta Wienistä, mutta se ei ollut mitään tuohon täysin eri maailmaan ja kulttuuriin verrattuna. Matkailu avartaa ja rentouttaa. t ailee