maanantai 8. joulukuuta 2008

Auringonlasku Osakassa

Kävimme Rodrigon kanssa katsastamassa Umeda Sky Buildingin juurella sijaitsevat saksalaiset joulumarkkinat, sillä monet vaihtariystävistämme työskentelevät siellä mm. ylihinnoiteltua bratwurstia myyden. Joulumarkkinat olivat melko normisettiä bratwursteineen ja jouluvaloineen, mutta itse Umeda Sky Buildingissä käynti oli todella mielenkiintoinen kokemus. Tässä siis muutama kuva Osakasta Sky Buildingin katolta auringonlaskun aikaan.


Yleiskuvaa Osakasta.


Ilta hämärtyy.

Aurigonlasku Sky Buildingin katolta oli suorastaan maaginen kokemus ja korkeuksista katseltuna Osaka näytti jotenkin jännittävältä sekä viettelevältä. Ikäänkuin kaupungin valoihin haluaisi vain sukeltaa ja antaa hulinan viedä mennessään, vaikka Osakan äärettömyys hieman pelottaakin.


Rodrigo laskeutumassa Sky Buildingin katolta, joulumarkkinoiden kuusipuu sekä itse Umeda Sky Building välimatkan päästä tarkasteltuna (kuvan pisin rakennus).

2 kommenttia:

Ailee kirjoitti...

Jos kuule aitoja bradwursteja raahataan Osakaan asti, niin kyllähän niille hintaa tulee. Oliko hintansa väärtti, ainakin maisemat ovat ruhtinaalliset. t Ailee

Jukka kirjoitti...

Oli hintansa väärti, kun kauniilta tytöltä ostin. Itse makkara olikin sitten ihan perustavaraa.

:)